Hoofdkussen Orthoflex®

Ieder mens is uniek! Daar is de Orthoflex® collectie op afgestemd. In Samenspraak met fysiotherapeuten heeft Cinderella 6 verschillende hoofdkussens ontwikkeld. Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen.

Welk type u kiest ze zijn allemaal dezelfde prijs:                       € 74,95 

 

Hoofdkussens Noordwijkerhout
Hoofdkussen Noordwijkerhout

Hoofdkussen Box 3 kamers

De naam zegt het al, dit kussen bestaat uit 3 kamers. In het middel van het kussen zit een kamer gevuld met 100% Poolse ganzenveren, dit geeft steun. Aan de boven- en onderkant zijn de kamers gevuld met 100% Poolse ganzendons, dit zorgt voor een behaaglijk zacht gevoel. Doordat hij als een box gestikt is geeft hij meer steun in de nek. Het is een stevig kussen.

                                                                                                                                € 119,-

Hoofdkussen 3 kamers

 Dit hoofdkussen bestaat uit 3 kamers. Het middelste deel bestaat uit 100% Poolse ganzen veren. De 2 buitenste lagen zijn gevuld met 100% witte Poolse ganzen dons. Dit kussen hebben we in 3 verschillende hardheden, soft, medium en firm   

                                                                                                                                       € 139,-

 
 

 

Kussens dekbedden Cruquius dons

Hoofdkussen dons-veren Soul

Dit hoofdkussen bestaat uit 15% luxe eenden-dons en 85% luxe eenden-veren. De tijk voorzien van Nomite. Dit betekend dat de tijk zo fijn geweven is dat de huisstofmijt er niet doorheen kan dringen. 

                                                                                                                                      € 49,95